Després de la desgràcia
Basada en l'atac dels corsaris turcs a la vila, de Pollença el 1550, aquest obra recrea l'aferrissada defensa dels habitants de la vila amb la intervenció decisiva de l'heroi Joan Mas. Fets històrics i imaginació es barregen en aquesta obra que parla d'herois i de covards.
 
Autor: Salas, Pere

És llicenciat en Història per la UIB des de 1987, i el 1995 es va doctorar amb la tesi "Les estructures del poder local a la Mallorca rural (855-1898). És arxiver i bibliotecari de l'Ajuntament de Pollença i des de 1997 exerceix de professor associat del Departament de Ciències Històriques de la UIB.
Entre les publicacions mé destacades cal citar: "El poder i els poderosos a les viles de Mallorca (1869-1989), Documenta Balear; "Guillem Cifre de Colonya. Un Sant que no anava a missa", El Gall Editor, 1999; "Historia de Pollença. Segle XX". Sa Nostra - Ajuntament de Pollença, 2001.
Juntament amb Antoni Marquès realitzà el llibre "Les possessions de Pollença" El Gall Editor i és coautor de "La guerra civil a Pollença", Documenta Balear, 2006.
En el camp dels documentals, destaca la seva labor com a guionista i director de "Un sant que no anava a missa", dedicat a la vida i obra de Guillem Cifre.


Autor: Sáez, Martí

Martí Sàez. Nat a Palma el 1961. Es diplomà el 1985 a l'Escola Universitària de Formació del Professorat d'EGB de la Universitat de les Illes Balears. Féu estudis musicals i ha estat director de diverses corals, com ara Música Viva, Ars Antiqua, l'Orquestra In Tempo i el grup Cap·pela. En l'actualitat és el director de la coral Ciutat d'Alcúdia. Ha estat autor i director de la part musical de les obres Anomenat lo Tort, Lo Bon Rei, Després de la desgràcia, Bandejat i La deixa.
 
 
ISBN: 84-921666-0-6
Edició: 1996
Col·lecció: Llibres del món i de la bolla
Pàgines: 107
Format: 21x14
Preu: 9€
Afegir a la Cistella