Jaume Fābrega
Jaume Fàbrega és historiador, crític d'art, escriptor, professor de Gastronomia i Direcció Hotelera i director del Curs d'Enologia de l'escola de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona. Imparteix cursos a la Universitat de València, Universitat d'Alacant, UAB, Universitat Catalana d'Estiu i en altres centres culturals i acadèmics, així com cursos de Doctorat a l'Hospital Trias i Pujol. Col·labora a la revista “El Temps”, “Diari de Girona”, “Mètode” (Universitat de València), Catalunya Ràdio i altres. És considerat el primer autor gastronòmic de Catalunya, amb més de quaranta llibres publicats, entre ells obres de referència com La cuina catalana, en nou volums, La cuina mediterrània, en tres volums o La cuina del món, en tres volums. Ha estat distingit en quatre ocasions amb el “Premi al millor llibre” dels Gourmand World Cookbook Awards.
 
Títols
La cuina de Mallorca (Receptes de cuina tradicional mediterrānia)
La cuina d'Eivissa i Formentera