Història de la cuina i l'alimentació a les Illes Balears

L’alimentació i la cuina són activitats consubstancials a l’espècie humana i, alhora, el resultat de noves experiències, on es combina la necessitat de menjar i, al mateix temps, la curiositat per a provar nous aliments i noves formes de cuinar-los.

Però, us heu plantejat mai per què menjam i com menjam?

La nostra forma de menjar i la nostra cuina són la integració dels aliments que provaren, gustaren, recol·lectaren, introduïren i aprengueren a elaborar, totes i cadascuna de les civilitzacions humanes que deixaren la seva empremta a les nostres terres.

Aquest llibre és una mirada personal de l’autor als esdeveniments històrics que han anat succeint a les Illes Balears i com aquests fets han marcat i definit la nostra forma de menjar i de cuinar.

 
Autor: Tur Marí, Josep A.

(Palma, 1957). Llicenciat i Doctor en Farmàcia per la Universitat de Barcelona. Catedràtic de Fisiologia. i Director del Grup de Recerca en Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu de la Universitat de les Illes Balears, del CIBEROBN (Fisiopatologia de l’Obesitat i la Nutrició) de l’Institut de Salut Carlos III i de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IDISBA). Vocal d’Alimentació del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears. Membre del Comitè Científic de la Vocalia d’Alimentació del Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics.

Redactor de la Declaració de la Dieta Mediterrània com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat (UNESCO, 2010). Autor de 65 llibres i capítols de llibres, 360 articles científics i 8 patents nacionals i internacionals. Investigador Principal de 50 projectes d’investigació nacionals i internacionals. Director de 35 tesis doctorals.

 
 
ISBN: 978-84-16416-84-4
Edició: 1
Col·lecció: Taula parada
Pàgines: 190
Format: 24 x 22
Preu: 30€
Afegir a la Cistella