Sant Joan anys enrere. Imatges per al record

Sant Joan anys enrere. Imatges per al record s’ha conformat a través d’un treball de recerca de material fotogràfic, la qual cosa ens ha donat la possibilitat de retrobar i recuperar sensacions amb la gent del poble. Una gent oberta, sincera, que no frissa, qualitats de les nissagues del Pla de Mallorca. Records de les seves infàncies, testimonis passats de la imatge del poble. Malgrat tot hagi canviat, els carrers un temps plens de pols ara estan asfaltats, els arbres de la Plaça ja no són els mateixos, sempre queda un rastre, un element que els fa recognoscibles en l’actualitat, una deixa. Ben igual que en les fotografies de les nines i els nins a escola, malgrat els anys passats i els vestits canviats, queda una fesomia que travessa, implacable, el temps: uns ulls, unes orelles, uns cabells que ens recorden de forma potent els qui ara són la gent d’aquest poble.

 
Autor: Picornell Bauzą, Climent
(1949). Doctor en Geografia i professor de la Universitat de les Illes Balears. És autor de llibres i articles sobre Didàctica, Geografia i Cartografia de les illes Balears. El procés de canvi social a les illes Balears ha estat objecte dels seus treballs aquests darrers anys, tema sobre el que ha dirigit tesis doctorals i, entre altres, l'obra Turisme i societat a les illes Balears. Actualment és promotor editorial de diverses publicacions periòdiques.

Climent Picornell (1956-2003). Fotògraf. Tengué una carrera intensa i deixà per molts de llibres, revistes i altres publicacions, testimoni del seu mestratge. La seva especialista fou la fotografia de natura, amb gran preferència pels ocells. Té fotografies editades a una infinitat de publicacions. Fou Premi de Flora del Jardí Botànic de Sóller, Premi nacional de fotografia FUJI i Premi del Festival Internacional de Sant Sebastià.
 
 
ISBN: 978-84-16416-77-6
Edició: 1
Col·lecció: Ramon Llull
Pągines: 296
Format: 21 x 29
Preu: 45€
Afegir a la Cistella