Com l'estel que no hi és

Observant minuciosament les escenes, els personatges i les peces de roba que apareixen a Com l’estel que no hi és, el podríem definir, en bona part, com un llibre teatral que parla sobretot de desig i d’absència. Del desig de ser, d’entrar a la vida, de fusionar-se amb l’altre i de morir. Una mort que ha de servir per tornar a néixer. Així, la veu poètica es carrega d’imatges i, amb una por de la mida de l’amor, llança el guant a la infantesa i decideix fer les maletes.

 
Autor: Giraud Junoy, Berta

Va néixer a Barcelona l’any 1980. És actriu. Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Completà la seva formació a l’Amsterdam Art Performing School i a la Central School of Speech and Drama de Londres.

En l’àmbit del teatre professional ha treballat amb Jordi Prat i Coll en els muntatges: La rambla de les floristes al TNC, La fortuna de Sílvia al TNC, Blau a la Sala Beckett, Liceistes i Cruzados al TNC i De quan somiava al Teatre Lliure. Amb Marc Artigau a Caïm i Abel a la Biblioteca Nacional de Catalunya, amb Oriol Broggi a Luces de Bohemia a la Biblioteca Nacional de Catalunya, amb Alberto Díaz a El llarg dinar de Nadal a El Maldà, amb Pere Puig a Bondat a la Biblioteca Nacional de Catalunya, amb Yvette Vigatà a Regla de tres a la Nau Ivanow, amb Carles Fernández Giua a Venedors a la Sala Beckett i amb Joan Castells a Les aventures extraordinàries d’en Massagran al TNC, entre d’altres.

En televisió ha participat a les sèries Com si fos ahir, La Riera, El cor de la ciutat i Majoria absoluta. I a la TVmovie Fassman, l’increïble home radar, dirigida per Joaquim Oristrell.

 
 
ISBN: 978-84-16416-66-0
Edició: 1
Col·lecció: Trucs i baldufes
Pàgines: 69
Format: 14 x 21
Preu: 12.5€
Afegir a la Cistella