El vaixell grec
Amb el títol d'El vaixell grec, Les Aventures d'en Cerdà retrata un fet encara d'actualitat, com la troballa de les restes d'un vaixell grec a la Cala Sant Vicenç. Cerdà i Cifre protagonitzen un hipotètic cas històric ambientat en el segle VI abans de Crist, quan arribaren els primers grecs a la Cala Sant Vicenç. Les primeres relacions amb els pobladors bocchoritans i, a la vegada, les primeres tensions amb el “desconfiat” Siddes donen inici a una nova aventura d'en Cerdà. Una vegada més la força de la raó s'imposarà a la malintencionada manipulació dels valors religiosos.
 
Autor: Salas, Pere

És llicenciat en Història per la UIB des de 1987, i el 1995 es va doctorar amb la tesi "Les estructures del poder local a la Mallorca rural (855-1898). És arxiver i bibliotecari de l'Ajuntament de Pollença i des de 1997 exerceix de professor associat del Departament de Ciències Històriques de la UIB.
Entre les publicacions mé destacades cal citar: "El poder i els poderosos a les viles de Mallorca (1869-1989), Documenta Balear; "Guillem Cifre de Colonya. Un Sant que no anava a missa", El Gall Editor, 1999; "Historia de Pollença. Segle XX". Sa Nostra - Ajuntament de Pollença, 2001.
Juntament amb Antoni Marquès realitzà el llibre "Les possessions de Pollença" El Gall Editor i és coautor de "La guerra civil a Pollença", Documenta Balear, 2006.
En el camp dels documentals, destaca la seva labor com a guionista i director de "Un sant que no anava a missa", dedicat a la vida i obra de Guillem Cifre.


 
 
ISBN: 84-95232-61-8
Edició: 2004
Col·lecció: Les aventures den Cerdą
Pągines: 48
Format: 24x17
Preu:
Afegir a la Cistella