Clara Hammerl. Una dona de paraula

El 9 d’octubre de 1931 Clara Hammerl va morir a Rufino (Argentina). S’havia acabat una vida intensa, responsable i altruista. No debades, Clara donà la volta a mig món per dedicar-se als altres. De Berlín a Pollença, per complir una missió de modernització social conjuntament amb el seu marit Guillem Cifre de Colonya. No només impartí classes a la Institució d’Ensenyament sinó que arribà a dirigir la Caixa d’Estalvis de Colonya, la primera dona de tot l’Estat espanyol.

Després l’educació dels seus fills l’absorbí completament. Es traslladà a Madrid, a Berlín i als Estats Units. Finalment, per vèncer la solitud de la vellesa, es posà sota el sostre de la família de la seva filla, ara a la llunyana Argentina.

Al final foren 73 anys plens de vivències de tots els matisos i colors, d’experiències i anhels no sempre complerts, d’èxits i d’incomprensions... però que configuren una vida rica com poques. I, el que és més important, un exemple avançat del paper que la dona hauria de jugar en la societat del futur.

 
Autor: Salas, Pere
 
 
ISBN: 978-84-16416-08-0
Edició: 1
Col·lecció: Tempo
Pàgines: 167
Format: 22 x 17
Preu Format Paper: 14 €
Quantitat: Total: